Thursday, December 24, 2009

Felicitació de Nadal per al Golf Montanyà

Si, gent, ara la cosa va de Golf.

És una felicitació de Nadal per al Golf Montanyà. M'he encarregat del disseny i de les il·lustracions. El projecte ha estat desenvolupat per Nogué Comunicació (© 2009 Nogué Comunicació).




FCG

Ei;

Aquí us penjo el disseny de la portada i un anunci interior per al calendari de competicions de la Federació Catalana de Golf (FCG). El disseny de l'anunci és de la Judit Reig i les il·lustracions, meves. Tot el projecte ha estat desenvolupat per Nogué Comunicació (© 2009 Nogué Comunicació).





Thursday, December 17, 2009

Golf

Ei;

Pujo aquí unes il·lustracions que he fet per al calendari de competicions 2010 de Golf Montanyà. Adjuntaré també unes fotos del calendari acabat.

El projecte és de Nogué Comunicació (© 2009 Nogué Comunicació). Les il·lustracions estan elaborades digitalment a partir de fotografies.







Sunday, December 13, 2009

Sir Arthur

Ei;

Una xorradeta pel Tannhäuser. Aquest cop va de videojocs. Us recordeu del Ghosts'n'Goblins? Doncs us presento a Sir Arthur, a qui ja algun zombi o altre ésser d'ultratomba ha fet mal. Per això corre en calçotets...


Friday, December 04, 2009

ACV

Hola, gent;

Feia temps que no postejava. Ho faig perquè ja han sortit al mercat els llibres d'ACV Global en els què vaig col·laborar il·lustrant i maquetant.

Bé, em vaig fer un tip de les dues coses (Il·lustrar i maquetar) però al final, de la maquetació no se'n conserva res, i de les il·lustracions, ben poques.

Anem a pams: primer de tot donar les gràcies a l'editorial ACV per haver-me permès treballar amb ells. És important per mi de cara a guanyar experiència com a professional. Val a dir que és, si no recordo malament, la meva segona o tercera intervenció en el camp de l'il·lustració editorial ja que, gairebé sempre, he fet publicitat i disseny gràfic publicitari.

Però també he de dir la meva pel que fa al resultat. Entenc que ells coneixen bé el seu target i que saben molt millor que jo què és el que volen/poden vendre. No em ficaré en la maquetació ni en el disseny, però, si he de ser franc, han "adaptat" il·lustracions meves d'una manera força heterodoxa i, al meu parer, no del tot encertada.

I no han inclòs alguns bons dibuixos i sí que n'han inclòs altres que no estaven gaire reeixits. Però això ja és més subjectiu.

Adjunto fotos (força dolentes, n'he de fer d'altres). Primer de tot, algunes mostres de les il·lustracions que han publicat (no n'hi ha gaires més) i, després, tot el totxo (enquadernat) que jo vaig fer (matant arbres impunement) i algunes il·lustracions meves tal i com jo les vaig plantejar. Val a dir que, al final, n'havia fet tantes que les paria com a xurros.